Thuis Opleidingen

Menu
comptia a plus

CompTIA A+

	CompTIA  A+

 

Wil je voordelig het CompTIA A+ certificaat halen dat wereldwijd in de it- branche geaccepteerd wordt? Start dan met de NTI-cursus CompTIA A+ 2009

 

Opleiding Informatie: CompTIA A+

categorie: Informatica, PC en Internet

"Wil je aan de slag als IT’er? Het wereldwijd erkende CompTIA A+ 2009-certificaat is de basis voor iedereen die in de IT aan de slag wil. De NTI-cursus biedt een breed pakket aan vaardigheden op het gebied van hard- en software, zoals operating systems, printers en networks security. De Engelstalige cursus is volledig multimediaal met veel interactief oefenmateriaal, filmpjes en voorbeelden. Je kunt per onderwerp navigeren, dus je bepaalt zelf wat je wel en niet leert. Schrijf je dus snel in voor CompTIA A+ 2009 van het NTI!Daarom kies je voor CompTIA A+ van het NTI:

  • Inclusief Engelstalig lesmateriaal
  • Starten zonder vooropleiding
  • Examen doen op verschillende locaties in Nederland

"

 

Studiegids aanvragen: CompTIA A+

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.