Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma toegepaste psychologie jaar 2 klassikaal arbeids en organisatiepsychologie

Kort HBO programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal Arbeids en organisatiepsychologie

	Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie

 

"Aan de slag met jaar 2 van HBO Arbeids- en organisatiepsychologie Wil je meer weten over arbeids- en organisatiepsychologie? Dan ben je bij het NTI aan het juiste adres! Je studeert persoonlijk en flexibel waar jij wilt."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie

categorie: Psychologie

"Kies je voor het korte HBO-programma Arbeids- en organistiepsychologie jaar 2 Klassikaal, dan kies je voor een flexibele opleiding met intensieve begeleiding. Je start met het tweede jaar van de erkende HBO-opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie. Daarin komen onder andere onderwerpen aan bod als gezondheidspreventie, diagnostisch onderzoek en psychologie in de maatschappij. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, kun je doorstromen naar de volledige Bacheloropleiding Arbeids- en organisatiepsychologie.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie van het NTI:

  • Intensieve begeleiding
  • Klassikale lessen
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.