Thuis Opleidingen

Menu
mbo financieel administratief medewerker

MBO Financieel-administratief medewerker

	MBO Financieel-administratief medewerker

 

Wil je administratief medewerker worden? Haal snel het benodigde diploma met MBO Financieel-administratief medewerker van het NTI!

 

Opleiding Informatie: MBO Financieel-administratief medewerker

categorie: Administratie en Economie

"Wil je graag een financieel beroep uitoefenen en alles leren over boekhouden, belastingen, regelgeving en procedures? Start dan met Financiële beroepen op niveau 3! Bij het NTI volg je de uitstroom financieel administratief medewerker. Na de opleiding kun je gelijk aan de slag met jouw werkzaamheden in de praktijk! Dus ben je nauwkeurig en behoud je je concentratie makkelijk, ook onder minder gunstige werkomstandigheden, dan is dit beroep echt iets voor jou! Daarom kies je voor MBO Financieel-administratief medewerker van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen
"

 

Studiegids aanvragen: MBO Financieel-administratief medewerker

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.