Thuis Opleidingen

Menu
relatiecounselling

Relatiecounselling

	Relatiecounselling

 

De interessante cursus Relatiecounselling volg je op je eigen manier bij het NTI. Deze cursus is al binnen 18 maanden af te ronden.

 

Opleiding Informatie: Relatiecounselling

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Wil je mensen herenigen en ervoor zorgen dat beide partijen zich hierbij prettig voelen? Dan is een beroepsopleiding Relatiecounselling echt wat voor jou! Je leert mensen stapsgewijs om samen tot oplossingen en beslissingen te komen. Dit gebeurt allemaal op een praktijkgerichte manier. Deze opleiding wordt vakkundig geleid door deskundigen van Stichting Counselling Nederland. Als je deze beroepsopleiding hebt afgerond, kun je aan de slag als Relatiecounsellor.Daarom kies je voor Relatiecounselling van het NTI:

  • Inclusief 5 gratis praktijkdagen
  • Branche erkend diploma
  • Diploma in 18 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Relatiecounselling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.