Thuis Opleidingen

Menu
hbo module biopsychologie

HBO module Biopsychologie

	HBO-module Biopsychologie

 

Met de module Biopsychologie heb je de gelegenheid om een onderdeel van HBO Psychologie als los vak te volgen en zo kennis te maken met het NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Biopsychologie

categorie: Psychologie

"Wij zijn ons brein, wordt wel gezegd. Wil je weten hoe cognitie en gedrag worden gestuurd door het zenuwstelsel en door hormonen? Start dan nu met de HBO-module Biopsychologie van Hogeschool NTI! In deze korte opleiding leer je de werking kennen van het zenuwstelsel, taal en de hersenen, stress, slaap en het gezichtsvermogen. Na het afronden van deze module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Toegepaste Psychologie. Het lesmateriaal bevat een Engelstalig boek dat is bedoeld voor studenten die nog weinig kennis hebben van de psychologie.Daarom kies je voor HBO-module Biopsychologie van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 5 EC 
  • Module uit HBO Toegepaste Psychologie 
  • Literatuur van Zimbardo, Weber en Johnson 
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Biopsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.