Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma hotelmanagement moderne vreemde talen

Kort HBO programma Hotelmanagement/Moderne vreemde talen

	Kort HBO-programma Hotelmanagement/Moderne vreemde talen

 

"Het korte HBO-programma Hotelmanagement/Moderne vreemde talen Maak een verdiepingsslag in je functie en volg dit korte HBO-programma van het NTI! Start vandaag nog met flexibel studeren."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Hotelmanagement/Moderne vreemde talen

categorie: Toerisme en Cultuur

"Met het korte HBO-programma Hotelmanagement/Moderne vreemde talen leer je meer over het runnen van een hotel met internationale gasten, waarbij je kunt kiezen voor de variant met de nadruk op vreemde talen. Deze korte HBO-opleiding is vooral geschikt wanneer je een verdiepingsslag wilt maken in je functie! Als je het korte HBO-programma met goed gevolg afrondt, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van Hogeschool NTI. Heb je interesse? Je kunt dit korte HBO-programma al binnen 12 tot 18 maanden afronden. Start vandaag nog!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Hotelmanagement/Moderne vreemde talen van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Hotelmanagement/Moderne vreemde talen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.