Thuis Opleidingen

Menu
nagelstudio starten

Nagelstudio starten

	Nagelstudio starten

 

Stel je het eens voor: aan de slag als nagelstyliste in je eigen nagelstudio! De NTI-opleiding Nagelstudio starten helpt je een heel stuk op weg!

 

Opleiding Informatie: Nagelstudio starten

categorie: Uiterlijke verzorging en Styling

"Een eigen nagelstudio start je gemakkelijk aan huis en is goed te combineren met je gezin en je andere werkzaamheden. In de opleiding Nagelstudio starten van het NTI leer je alle vaardigheden die nodig zijn om als professioneel nagelstyliste aan de slag te gaan. Daarnaast leer je een ondernemingsplan schrijven, bankzaken regelen, promotie plegen en onderhandelen. Volg daarom nu de opleiding Nagelstudio starten en leer alle ins en outs van het beroep nagelstyliste en alle zaken die je als ondernemer nodig hebt om van je eigen nagelstudio een succes te maken!Daarom kies je voor Nagelstudio starten van het NTI:

  • Lidmaatschap bij VZZP voor slechts € 15
  • Praktische kennis en ondernemersvaardigheden
  • Inclusief gratis praktijkdag

"

 

Studiegids aanvragen: Nagelstudio starten

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.