Thuis Opleidingen

Menu
word

Word

	Word

 

Tijdens de praktijkgerichte NTI-cursus Word leer je op een handige en efficiente manier snel foutloze teksten maken in Microsoft Word. Snel en voordelig!

 

Opleiding Informatie: Word

categorie: Informatica, PC en Internet

"Wil je snel en efficiënt een foutloze tekst kunnen maken met het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld? Start dan nu met de cursus Word van het NTI. Je leert onder andere hoe je een document opmaakt en hoe je figuren, kolommen en tabellen invoegt. In het praktijkgerichte lesmateriaal wordt gebruik gemaakt van de unieke Visual Steps-methode waarmee je eenvoudig, zelfstandig en in je eigen tempo de lesstof behandelt. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, je leert snel de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Word benutten!Daarom kies je voor Word van het NTI:

  • Inclusief computertijdschrift Tips&Trucs
  • Leren volgens de Visual Steps-methode
  • Certificaat in 5 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Word

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.