Thuis Opleidingen

Menu
praktijkdiploma medewerker administratiekantoor

Praktijkdiploma medewerker administratiekantoor

	Praktijkdiploma medewerker administratiekantoor

 

Wil je aan de slag met de boekhouding, loonadministratie en calculaties? Start dan nu met de opleiding praktijkdiploma medewerker administratiekantoor!

 

Opleiding Informatie: Praktijkdiploma medewerker administratiekantoor

categorie: Administratie en Economie

Ben je goed met cijfers en wil je werk maken van je rekentalent? Haal het Praktijkdiploma medewerker administratiekantoor bij het NTI! Je leert de balans, grootboekrekeningen en de winst- en verliesrekening opstellen, maar je leert ook boekhouden met de computer met behulp van AccountView. Al in 10 maanden kun je deze complete cursus afronden, zodat je direct kunt beginnen met een baan als medewerker van een administratiekantoor, waarbij je werk uitvoert op het gebied van de boekhouding, loonadministratie en calculaties onder leiding van een accountant/controller.Daarom kies je voor Praktijkdiploma medewerker administratiekantoor van het NTI:

Studiegids aanvragen: Praktijkdiploma medewerker administratiekantoor

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.