Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma toegepaste psychologie jaar 1 klassikaal jeugd en ontwikkelingspsychologie

Kort HBO programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal Jeugd en ontwikkelingspsychologie

	Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

 

"Het eerste jaar van de opleiding Jeugd- en ontwikkelingspsychologie! Aan de slag met het eerste jaar van de opleiding HBO Jeugd- en ontwikkelingspsychologie? Dit kan bij het NTI met klassikale lessen. Schrijf je nu in!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

categorie: Psychologie

"Wanneer je met het korte HBO-programma Jeugd- en ontwikkelingspsychologie jaar 1 Klassikaal start, dan ga je aan de slag met het eerste jaar van de opleiding Jeugd- en ontwikkelingspsychologie. Je hebt les op vaste momenten, waar en wanneer dat jou het beste uitkomt. In groepen van maximaal 25 studenten ga je aan de slag met de lesstof. Onderwerpen die aan bod komen zijn Inleiding in de psychologie, Diagnostische cyclus en Ontwikkeling van de mens. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je je propedeuse en kun je doorstromen naar het tweede jaar van de volledige Bacheloropleiding Jeugd- en ontwikkelingspsychologie.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie van het NTI:

  • Intensieve klassikale begeleiding
  • Inclusief vakliteratuur
  • 60 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.