Thuis Opleidingen

Menu
hbo module mediapsychologie

HBO module Mediapsychologie

	HBO-module Mediapsychologie

 

"HBO-module Mediapsychologie - Elke dag starten bij het NTI! Wil jij weten wat de invloed van de media op mensen is? In de HBO-module Mediapsychologie leer je dit!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Mediapsychologie

categorie: Marketing en Communicatie

"Media is overal om ons heen. Vaak heeft media, zonder dat we dat doorhebben, een enorme impact op ons. Wanneer je alles wilt weten over de wetenschap die zich bezighoudt met de invloed van media op mensen, dan is de HBO-module Mediapsychologie echt iets voor jou! Deze module is onderdeel van HBO Communicatie. Een module is ideaal wanneer je je wel bij wilt scholen, maar je geen tijd hebt voor een volledige opleiding. Je kunt elke dag starten, dus schrijf je vandaag nog in.Daarom kies je voor HBO-module Mediapsychologie van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Communicatie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Mediapsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.