Thuis Opleidingen

Menu
russisch voor gevorderden

Russisch voor gevorderden

	Russisch voor gevorderden

 

Beheers je de basis van de Russische taal al redelijk? Met de cursus Russisch voor gevorderden van het NTI kun je je kennis snel opfrissen en uitbreiden.

 

Opleiding Informatie: Russisch voor gevorderden

categorie: Talen

"Beheers je de Russische taal zowel mondeling als schriftelijk al redelijk? Dan kun je met de cursus Russisch voor gevorderden van het NTI je kennis zowel opfrissen als uitbreiden. Na afloop kun je op goed niveau gesprekken voeren en teksten begrijpen, volg je zonder problemen de meeste toneelstukken en films en je bent je al behoorlijk goed in staat om correct geformuleerde brieven, rapporten en artikelen te schrijven. Ook leer je steeds meer over het imposante land, de bevolking en haar gebruiken. Schrijf je daarom nu in voor deze cursus!Daarom kies je voor Russisch voor gevorderden van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met CD's
  • Russische alfabetkaart

"

 

Studiegids aanvragen: Russisch voor gevorderden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.