Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding belastingwetgeving

HBO module Inleiding Belastingwetgeving

	HBO-module Inleiding Belastingwetgeving

 

Wil je een extra verdieping in belastingwetgeving zonder een hele opleiding te volgen? Start dan met de HBO-module uit de volledige HBO-opleiding SPD.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding Belastingwetgeving

categorie: Recht en Juridisch

"Vind je het leuk om met cijfers om te gaan en los je graag complexe financiële vraagstukken op? Als je kennis wilt opdoen op het gebied van belastingwetgeving of als je wilt worden bijgeschoold op dit gebied, is een HBO-module Belastingwetgeving nuttig om te volgen. Je krijgt kennis op HBO-niveau over inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting, zonder dat je aan vooropleidingseisen hoeft te voldoen. Ook ontvang je een certificaat bij succesvolle afronding.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding Belastingwetgeving van het NTI: 

  • Studieduur 6 maanden 
  • 11 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding Belastingwetgeving

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.