Thuis Opleidingen

Menu
organisatorische vaardigheden

Organisatorische vaardigheden

	Organisatorische vaardigheden

 

Wil jij beter functioneren in teamverband? En je werkzaamheden slimmer inplannen zodat je meer tijd overhoudt? Volg dan deze korte cursus van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Organisatorische vaardigheden

categorie: Welzijn

"Wat is jouw rol in de organisatie waar je werkt? Wat zijn jouw verantwoordelijkheden en bevoegdheden? Hoe werk je in teamverband? En hoe stel je een goede planning op, zodat je op tijd klaar bent met je werkzaamheden? Deze en andere dingen leer je in de cursus Organisatorische vaardigheden van het NTI. Een korte cursus met helder geschreven lesmateriaal en voorbeelden die je meteen toepast in de praktijk. Doe nu je voordeel met de cursus Organisatorische vaardigheden!Daarom kies je voor Organisatorische vaardigheden van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Organisatorische vaardigheden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.