Thuis Opleidingen

Menu
hbo module veranderingsmanagement

HBO module Veranderingsmanagement

	HBO-module Veranderingsmanagement

 

In korte tijd en met veel persoonlijk contact je kennis vergroten met de module Veranderingsmanagement van Hogeschool NTI. Schrijf je vandaag nog in!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Veranderingsmanagement

categorie: Management

"Veel veranderingsprocessen binnen bedrijven en organisaties hebben niet de gewenste gevolgen of mislukken zelfs. Wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat een organisatieverandering slaagt? Start dan nu met de HBO-module Veranderingsmanagement van Hogeschool NTI en leer werken met een integraal veranderingsmodel waarvan is bewezen dat het werkt! In dit model leer je ook rekening houden met zaken als bestaansrecht, inrichting en leefbaarheid, functionele relaties en organisatiecultuur. Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Veranderingsmanagement van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Onderdeel van verschillende erkende HBO-opleidingen
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Veranderingsmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.