Thuis Opleidingen

Menu
sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden

	Sociale vaardigheden

 

Gesprekstechnieken, feedback geven en omgaan met kritiek. Leer beter communiceren met de cursus Sociale vaardigheden van het NTI. Schrijf je nu in!

 

Opleiding Informatie: Sociale vaardigheden

categorie: Welzijn

"Communiceren is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet in het welzijnswerk. Soms is er een taalbarrière. Of wil iemand gewoon niet meewerken. Misschien is iemand boos, of gekwetst. Iemand kan ook een andere cultuur hebben. Er zijn verschillende communicatietechnieken die je dan kunt gebruiken. Welke? Je leert ze allemaal in de cursus Sociale vaardigheden van het NTI. Geen droge stof, maar duidelijk lesmateriaal. Met heldere voorbeelden die je meteen kunt toepassen. Schrijf je nu in voor de cursus Sociale vaardigheden van het NTI.Daarom kies je voor Sociale vaardigheden van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Sociale vaardigheden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.