Thuis Opleidingen

Menu
gewichtsconsulent

Gewichtsconsulent

	Gewichtsconsulent

 

Je kunt met de NTI-opleiding Gewichtsconsulent direct aan de slag in de praktijk. Je weet na afloop alles van gezonde voeding en het effect van bewegen.

 

Opleiding Informatie: Gewichtsconsulent

categorie: Welzijn

"Een gezond gewicht is van levensbelang en toch kampen nog steeds veel mensen met de gevolgen van overgewicht. Wilt je deze mensen sturen en begeleiden in hun strijd tegen de kilo's? Je kunt met de NTI-opleiding Gewichtsconsulent direct aan de slag in de praktijk. Je weet na afloop alles over gezonde voeding en het effect van bewegen. De NTI-opleiding kun je al binnen 1 jaar afronden. Starten kan elke dag, dus ook vandaag. Wacht niet langer en ga direct op weg naar de interessante functie van Gewichtsconsulent.Daarom kies je voor Gewichtsconsulent van het NTI:

  • Erkend door de BGN
  • Praktijkdag coachingsvaardigheden
    en gesprekstechnieken
"

 

Studiegids aanvragen: Gewichtsconsulent

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.