Thuis Opleidingen

Menu
start je eigen sieradenwebshop

Start je eigen sieradenwebshop

	Start je eigen sieradenwebshop

 

Vindt je het leuk om sieraden te ontwerpen? En wil je weten hoe je een sieradenwebshop succesvol maakt en houdt? Doe de cursus Start je eigen sieradenwebshop

 

Opleiding Informatie: Start je eigen sieradenwebshop

categorie: Detailhandel en Horeca

"Vind je het leuk om jouw eigen sieraden te maken? Vind je het ook geweldig om sieraden voor anderen te ontwerpen? En lijkt het je helemaal fantastisch om jouw eigen sieraden te kunnen verkopen in een spectaculaire webshop? Dan is de opleiding Start je eigen sieradenwebshop echt iets voor jou! Je leert niet alleen hoe je met verschillende materialen de mooiste sieraden maakt, je leert ook hoe jij jouw eigen webshop opzet en succesvol maakt.Daarom kies je voor Start je eigen sieradenwebshop van het NTI:

  • Bezoek gratis de sieradenbeurs
  • DVD met verhelderende uitleg
  • Tijdelijk inclusief het boek
    'Succesvol ondernemen voor de zzp'er

"

 

Studiegids aanvragen: Start je eigen sieradenwebshop

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.