Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject pedagogiek klassikaal

HBO orientatietraject Pedagogiek Klassikaal

	HBO-orientatietraject Pedagogiek Klassikaal

 

Het HBO Orientatietraject Pedagogiek met klassikale lessen bij het NTI. Bij het NTI leer je alles over opvoeden! Je wordt de opvoedingsdeskundige die mensen nodig hebben. Volg dit orientatietraject met klassikale lessen!

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Pedagogiek Klassikaal

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Wil je aan de slag met de opleiding Pedagogiek Klassikaal, maar voldoe je niet aan de vooropleidingseisen? Dan biedt dit oriëntatietraject uitkomst voor jou! In deze opleiding leer je alles over opvoeden. Je gaat onder andere aan de slag met de onderwerpen maatschappelijke zorg, zorg en welzijn en onderwijs. Wanneer je het HBO-oriëntatietraject Pedagogiek Klassikaal hebt afgerond ontvang je een erkend certificaat. Je kunt vervolgens doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Pedagogiek Klassikaal.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Pedagogiek Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Intensieve begeleiding
  • Les in kleine groepen
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Pedagogiek Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.