Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding bedrijfseconomie spd bedrijfsadministratie

HBO module Inleiding bedrijfseconomie (SPD Bedrijfsadministratie)

	HBO-module Inleiding bedrijfseconomie (SPD Bedrijfsadministratie)

 

Volg de HBO-module Inleiding Bedrijfseconomie van het NTI als onderdeel van de volledige HBO-opleiding SPD Bedrijfsadministratie. Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding bedrijfseconomie (SPD Bedrijfsadministratie)

categorie: Administratie en Economie

"Ben je een beginnend financieel professional of wil je dit worden? Start dan nu met de HBO-module Inleiding bedrijfseconomie van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! In deze korte opleiding maak je kennis met de belangrijkste financiële vraagstukken en oplossingsmethodieken en leer je werken met onder meer budgetteringen, kostprijsberekeningen en de break-evenanalyse. Na het afronden van deze module ontvang je het erkende en veelgevraagde certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding bedrijfseconomie (SPD Bedrijfsadministratie) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 11 EC
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie
  • Verdieping in een specifiek vakgebied
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding bedrijfseconomie (SPD Bedrijfsadministratie)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.