Thuis Opleidingen

Menu
verandermanagement

Verandermanagement

	Verandermanagement

 

Tijdens de boeiende en leerzame NTI-cursus Verandermanagement leert je stapsgewijs en met veel persoonlijk contact een verandertraject op te zetten.

 

Opleiding Informatie: Verandermanagement

categorie: Management

"Wil je graag veranderingen kunnen toepassen in organisaties en zie je het als een uitdaging om alles hierbij goed te laten verlopen? Tijdens de gloednieuwe cursus Verandermanagement leer je om bedrijfsprocessen te analyseren en te verbeteren, waarbij je sociale en communicatieve vaardigheden worden getraind en je zelfs juridische en financiële kennis wordt bijgebracht. Je leert hierbij veranderingen implementeren, maar ook evalueren, zodat blijkt of de juiste beslissingen zijn genomen. Begin snel met deze aanpak-cursus en wordt pro-actief op meerdere vlakken!Daarom kies je voor Verandermanagement van het NTI:

  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Studiebegeleiding van je persoonlijke mentor
  • Flexibel studeren
"

 

Studiegids aanvragen: Verandermanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.