Thuis Opleidingen

Menu
voedingshulpverlener

Voedingshulpverlener

	Voedingshulpverlener

 

Wil je alles weten over het belang van goede voeding en voorkomende voedingsproblemen? Start dan met de NTI-cursus Voedingshulpverlener!

 

Opleiding Informatie: Voedingshulpverlener

categorie: Gezondheid

"Wil je graag meer kennis over voeding en eetproblemen? De cursus Voedingshulpverlener is praktijkgericht en biedt een goede basis voor iedereen die meer wil weten over het belang van goede voeding, voedingsproblemen, de relatie tussen voeding en psychische en sociale factoren. Aan het eind van de cursus kun je in je directe omgeving adviseren en ondersteunen als het gaat om voeding en eetproblemen en kun je waar nodig doorverwijzen naar professionele hulp.Daarom kies je voor Voedingshulpverlener van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 9 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Voedingshulpverlener

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.