Thuis Opleidingen

Menu
hbo commerciele economie klassikaal sales

HBO Commerciele economie Klassikaal - Sales

	HBO Commerciele economie Klassikaal - Sales

 

Wil je starten met de HBO-opleiding Sales? Bij het NTI volg je de erkende opleiding nu met klassikale lessen voor extra intensieve begeleiding.

 

Opleiding Informatie: HBO Commerciele economie Klassikaal - Sales

categorie: Marketing en Communicatie

"Het opbouwen van relaties met klanten staat centraal in de erkende HBO-opleiding Sales Klassikaal van het NTI. Samen met marketing is sales in elke onderneming de onmisbare schakel naar de markt. Of dit nu om de consumentenmarkt gaat of om de business-to-businessmarkt. Met de opleiding Sales leer je alles over verkoop. Wanneer je de opleiding met succes hebt afgerond, ontvang je het wettelijk erkende diploma Commerciële Economie. Je mag je dan Bachelor of Commerce noemen.Daarom kies je voor HBO Commerciële economie Klassikaal - Sales van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 11 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Commerciele economie Klassikaal - Sales

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.