Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma hotelmanagement hospitalitymanagement

Kort HBO programma Hotelmanagement/ Hospitalitymanagement

	Kort HBO-programma Hotelmanagement/ Hospitalitymanagement

 

"Het korte HBO-programma Hotelmanagement/Hospitalitymanagement Wil je meer weten over het runnen van een hotel? Dan volg je dit korte HBO-programma van het NTI. Je kunt deze opleiding binnen 12 tot 18 maanden afronden!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Hotelmanagement/ Hospitalitymanagement

categorie: Toerisme en Cultuur

"Het korte HBO-programma Hotelmanagement/Hospitalitymanagement is geschikt voor iedereen die een verdiepingslag wil maken in de huidige functie. Het programma bestaat uit drie themablokken waarin je je onder andere de praktijk van het restaurantbedrijf eigen maakt en het managen van een resort de aandacht krijgt. Ook leer je wat er komt kijken bij het runnen van het hotel en dat facilitymanagement essentieel is. Wanneer je deze korte opleiding met succes afrondt, ontvang je 52 EC (studiepunten) en kun je eventueel doorstromen naar de volledige opleiding!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Hotelmanagement/ Hospitalitymanagement van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Hotelmanagement/ Hospitalitymanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.