Thuis Opleidingen

Menu
financial assistant

Financial Assistant

	Financial Assistant

 

Wanneer je een goede functie binnen een afdeling financiele administratie ambieert, dan biedt de nieuwe NTI-opleiding Financial Assistant uitkomst!

 

Opleiding Informatie: Financial Assistant

categorie: Financiën en Makelaardij

"Wil je een goede functie binnen een bedrijf op de afdeling financiële administratie? De opleiding Financial Assistant bestaat uit de onderdelen Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC). Tijdens de opleiding leert je de grondige basiskennis van de financiële administratie en handels- en wetskennis. Na het behalen van het examen Financial Assistant heb je een landelijk erkend diploma op zak en kunt je direct aan de slag op een financiële administratie.Daarom kies je voor Financial Assistant van het NTI:

  • Officieel Associatie-diploma
  • Studenenlicentie AccountView
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo

"

 

Studiegids aanvragen: Financial Assistant

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.