Thuis Opleidingen

Menu
marokkaans voor beginners

Marokkaans voor beginners

	Marokkaans voor beginners

 

Wil je snel de Marokkaanse taal leren? Met de NTI-cursus Marokkaans voor beginners leer je deze taal in korte tijd spreken en begrijpen.

 

Opleiding Informatie: Marokkaans voor beginners

categorie: Talen

"De meeste Marokkanen in Nederland en Vlaanderen spreken Marokkaans Arabisch, de omgangstaal van het gebied rond de steden Rabat, Meknes en Fes. Wilt je om prive- of beroepsredenen snel en op een praktische wijze deze taal leren verstaan en spreken? Volg dan nu de cursus Marokkaans voor beginners en leer een eenvoudig gesprek over alledaagse onderwerpen voeren met Marokkanen in hun moedertaal! Aangezien het Marokkaans een spreektaal is, wordt de lesstof weergegeven in het gewone alfabet en bevat de cursus uitsluitend gesproken huiswerk, zodat je geen Arabische letters hoeft te leren.Daarom kies je voor Marokkaans voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met cd-rom
  • Beheers ruim 1500 Marokkaanse woorden
  • In korte tijd Marokkaans leren lezen,
    spreken en schrijven

 "

 

Studiegids aanvragen: Marokkaans voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.