Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject coaching en loopbaanadvisering

HBO orientatietraject Coaching & loopbaanadvisering

	HBO-orientatietraject Coaching & loopbaanadvisering

 

Twijfel je aan je studiekeuze? Maak kennis met de opleiding HBO Orientatietraject Coaching & loopbaanadvisering en leer alles over personeelsmanagement.

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Coaching & loopbaanadvisering

categorie: Management

"Als personeelsmanager of medewerker van een werving- en selectiebureau denk en handel je multidisciplinair. Je kunt luisteren, doorvragen en tussen de regels door aanvoelen welke man of vrouw in een bepaalde organisatie op de juiste plek is. Voel jij je hierdoor uitgedaagd? Start dan nu met het HBO-oriëntatietraject Coaching & loopbaanadvisering! Je leert de basis van coaching, motivatie en loopbaanbegeleiding en hoeft geen stage te lopen. Na afronding kun je direct doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Personeelsmanagement - Coaching & loopbaanadvisering.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Coaching & loopbaanadvisering van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden
  • Inclusief lesmateriaal
  • Met 3 praktijktrainingen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Coaching & loopbaanadvisering

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.