Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma toegepaste psychologie jaar 1 klassikaal coaching en counselling

Kort HBO programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal Coaching en counselling

	Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Coaching en counselling

 

"Het eerste jaar van de HBO-opleiding Coaching en counselling. Start nu! Wil je aan de slag met het eerste jaar van de HBO-opleiding Coaching en counselling? Bij het NTI kan dit nu met klassikale lessen. Wacht niet langer!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Coaching en counselling

categorie: Psychologie

"Kies voor het korte HBO-programma Coaching en counselling wanneer je graag andere mensen helpt! Oplossingen aandragen is als een tweede natuur voor jou! Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal in dit boeiende korte HBO-programma. Klassikale lessen maken een belangrijk onderdeel uit van de opleiding, zodat je optimaal begeleid wordt door je docent. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je je propedeuse en kun je doorstromen naar het tweede jaar van de Bacheloropleiding Coaching en counselling.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Coaching en counselling van het NTI:

  • Intensieve klassikale begeleiding
  • Inclusief vakliteratuur
  • 60 EC

 "

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Coaching en counselling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.