Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding pw jeugdzorg

Basisopleiding PW Jeugdzorg

	Basisopleiding PW Jeugdzorg

 

Kennismaken met de functie Pedagogisch medewerker Jeugdzorg? Bij het NTI volg je de basisopleiding ter introductie van de volledige MBO-opleiding Jeugdzorg.

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding PW Jeugdzorg

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Als pedagogisch medewerker jeugdzorg werk je bij een organisatie of een instelling voor jeugdzorg en bied je jongeren een veilige en stimulerende leefomgeving. Heb je interesse in het begeleiden van jongeren die gedrags- of opvoedingsproblemen hebben of met justitie in aanraking zijn geweest? Start nu dan met de Basisopleiding Jeugdzorg van het NTI MBO-College. Je leert de basis van deze functie tijdens deze opleiding, je hebt geen vooropleiding nodig en hoeft geen stage te lopen! Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.Daarom kies je voor Basisopleiding PW Jeugdzorg van het NTI:

  • Inclusief gratis praktijkdag
  • Geen stage
  • Doorstroommogelijkheden

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding PW Jeugdzorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.