Thuis Opleidingen

Menu
hbo module ouderenzorg

HBO Module Ouderenzorg

	HBO-Module Ouderenzorg

 

Ben jij zorgzaam en wil je ouderen graag de helpende hand bieden in het verouderingsproces? In de HBO-module Ouderenzorg leer je hoe je dit kunt doen!

 

Opleiding Informatie: HBO-Module Ouderenzorg

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Werk je met ouderen of wil je meer weten van de verschillende aspecten van het ouder worden? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Ouderenzorg van Hogeschool NTI! In deze korte opleiding komt zowel het ouder worden zelf als de beleving ervan aan bod, waarbij de nadruk ligt op de psychische problemen die hierbij kunnen ontstaan en hoe deze kunnen worden voorkomen of behandeld. Na het afronden van deze korte module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-Module Ouderenzorg van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO SPH
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-Module Ouderenzorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.