Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma marketingintegratie

Kort HBO programma Marketingintegratie

	Kort HBO-programma Marketingintegratie

 

"Het korte HBO-programma Marketingintegratie volg je bij het NTI Maak kennis met het korte HBO-programma Marketingintegratie van HBO Commerciele Economie/Marketingmanagement van Hogeschool NTI. Start vandaag nog."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Marketingintegratie

categorie: Marketing en Communicatie

"Webmarketing wordt steeds belangrijker nu producten en diensten meer en meer via internet worden aangeboden. Toch staat webmarketing niet op zichzelf, maar maakt deel uit van een evenwichtige mediamix waarin alle marketingfacetten aan bod komen. Wil je op al deze gebieden goed beslagen ten ijs komen? Schrijf je dan nu in voor het korte HBO-programma Marketingintegratie en leer hoe je planmatig en doordacht strategieën bepaalt voor een complete mediamix! Je behaalt een erkend certificaat en kunt met behoud van studiepunten doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Commerciële Economie van Hogeschool NTI.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Marketingintegratie van het NTI:

  • Examen per module
  • Persoonlijke begeleiding
  • Incl. vakliteratuur en 1 praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Marketingintegratie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.