Thuis Opleidingen

Menu
indonesisch voor beginners

Indonesisch voor beginners

	Indonesisch voor beginners

 

Wil je kennismaken met de Indonesische taal? Bij het NTI kun je in je eigen tempo de taalcursus Indonesisch (bahasa-Indonesia) voor beginners volgen.

 

Opleiding Informatie: Indonesisch voor beginners

categorie: Talen

"Als je op reis gaat naar Indonesië of als je met Indonesische mensen in je naaste omgeving wilt spreken in hun eigen taal, dan is de cursus Indonesisch voor beginners ideaal! Schrijf je nu in en maak stapsgewijs kennis met de Indonesische taal en leer deze gebruiken in gewone, dagelijkse situaties. Naast de woordenschat komen ook de grammatica en idiomatische uitdrukkingen uitgebreid aan bod. Na het afronden van de cursus Indonesisch voor beginners heb je ruim voldoende spreek- en luistervaardigheid ontwikkeld en kun je corresponderen en boeken en tijdschriften lezen.Daarom kies je voor Indonesisch voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met CD's
  • Woordenlijst Ned.-Indonesisch
    en Indonesisch-Ned.

 "

 

Studiegids aanvragen: Indonesisch voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.