Thuis Opleidingen

Menu
hbo module hospitalitymanagement

HBO module Hospitalitymanagement

	HBO-module Hospitalitymanagement

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Hospitalitymanagement de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Hospitalitymanagement

categorie: Management

"Van de bezetting van de kamers en het aansturen van het personeel tot eten, drinken en entertainment, wil je weten wat er nodig is om een hotel optimaal te laten draaien en blijvend te laten functioneren? Je leert het in de HBO-module Hospitalitymanagement van Hogeschool NTI. Het wensenpakket van de klant is in de afgelopen jaren erg veranderd en hotels hebben hun dienstverlening moeten aanpassen door de opkomst van congrescentra voor bijeenkomsten en vergaderingen. Schrijf je nu in voor deze opleiding zodat je binnen enkele maanden up-to-date bent in de hotelbranche!Daarom kies je voor HBO-module Hospitalitymanagement van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Facilitymanagement
  • Begeleiding door ervaren docenten 
  • Inclusief gratis vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Hospitalitymanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.