Thuis Opleidingen

Menu
hbo module geintegreerde communicatie

HBO module Geintegreerde Communicatie

	HBO-module Geïntegreerde Communicatie

 

"HBO-module Geïntegreerde communicatie Wil jij de communicatie in jouw organisatie goed organiseren en/of zo houden? Met de HBO-module Geintegreerde communicatie leer je hoe je dit aanpakt."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Geintegreerde Communicatie

categorie: Marketing en Communicatie

"Als een bedrijf of organisatie via verschillende kanalen tegenstrijdige informatie geeft, is het voor het publiek niet duidelijk wat het standpunt van de organisatie is en lijdt deze hierdoor imagoschade. Het is daarom erg belangrijk om de communicatie op alle niveaus af te stemmen. Lijkt het je interessant om bij te dragen aan een goede en eenduidige communicatie? Start dan nu met de HBO-module Geintegreerde communicatie van Hogeschool NTI! Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Geintegreerde Communicatie van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
  • Inclusief gratis lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Geintegreerde Communicatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.