Thuis Opleidingen

Menu
mbo verkort persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

MBO Verkort Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

	MBO Verkort Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

 

Wil jij graag persoonlijk begeleider worden? Dat kan met deze opleiding. Een uitdagende en afwisselende baan staat jou te wachten. Schrijf je nu in!

 

Opleiding Informatie: MBO Verkort Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

categorie: Welzijn

"Wil jij graag persoonlijk begeleider worden? Deze afwisselende baan is nu ook voor jou weggelegd. Je werkt met verschillende doelgroepen, waardoor geen dag hetzelfde is. Wanneer je in het bezit bent van een MBO-diploma Sociaal pedagogisch werker, kun jij je eenvoudig en snel omscholen naar persoonlijk begeleider. Wacht niet langer en grijp nu je kans. Wanneer je dit verkorte traject afrondt, ben je in het bezit van een tweede MBO-diploma.Daarom kies je voor MBO Verkort Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen van het NTI:

  • Incl. studiemateriaal
  • Flexibele examinering
  • Hoge slagingspercentages
"

 

Studiegids aanvragen: MBO Verkort Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.