Thuis Opleidingen

Menu
makelaar taxateur oz aanvullende theorie

Makelaar-taxateur o.z. (aanvullende theorie)

	Makelaar-taxateur o.z. (aanvullende theorie)

 

Specialiseer je vandaag nog als Makelaar-taxateur o.z. (aanvullende theorie) en geef snel proffesionele hulp bij de aan- en verkoop van huizen. Snel en voordelig!

 

Opleiding Informatie: Makelaar-taxateur o.z. (aanvullende theorie)

categorie: Huis en Tuin

"Wil je makelaar worden en hebt je de opleiding Basistheorie Taxateur o.z. met een goed gevolg afgesloten? Tijdens de aanvullende theorieopleiding Makelaar-Taxateur o.z. (aanvullende theorie) leer je alles over koop en verkoop, financiering, taxatieleer, prijs, product, promotie, plaats en alle andere onderwerpen die van belang zijn om een succesvolle makelaar te worden. Na de opleiding heb je meer kennis en meer kans op een baan als makelaar in het bedrijfsleven!Daarom kies je voor Makelaar-taxateur o.z. (aanvullende theorie) van het NTI:

  • Officieel erkend SVMNIVO diploma
  • Diploma in 6 maanden
  • Inclusief lesmateriaal waaronder een
    gratis wettenbundel! 
"

 

Studiegids aanvragen: Makelaar-taxateur o.z. (aanvullende theorie)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.