Thuis Opleidingen

Menu
communicatiemedewerker

Communicatiemedewerker

	Communicatiemedewerker

 

Wil je graag medewerker Communicatie worden in een bedrijf of je functie verbeteren door effectief communiceren te leren? Start dan met deze NTI-opleiding.

 

Opleiding Informatie: Communicatiemedewerker

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil je graag medewerker Communicatie worden in een bedrijf of je functie verbeteren door effectief communiceren te leren? Start dan met deze NTI-opleiding. De opleiding Communicatiemedewerker is voor iedereen die iets met communicatie te maken heeft en zich snel wil verdiepen in het vak. Je leert effectief communiceren, presenteren, schrijven, telefoneren en krijgt theorie over onder andere massacommunicatie en huisstijl. Aan het eind van de opleiding communiceer je als de beste en pas je de vaardigheden eenvoudig toe in de praktijk!Daarom kies je voor Communicatiemedewerker van het NTI:

  • Snel inzicht in het communicatievak
  • Brede opleiding voor iedereen
  • Onmisbaar voor elke functie
"

 

Studiegids aanvragen: Communicatiemedewerker

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.