Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma customer satisfaction

Kort HBO programma Customer satisfaction

	Kort HBO-programma Customer satisfaction

 

"Het korte HBO-programma Customer satisfaction volg je bij het NTI Klinkt klanttevredenheid jou als muziek in de oren? Schrijf je dan vandaag nog in voor dit korte HBO-programma en studeer op je eigen manier."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Customer satisfaction

categorie: Marketing en Communicatie

"Het korte HBO-programma Customer satisfaction van het NTI geeft je inzicht in de logische stappen die komen kijken bij acquisitie en een goed verkoopproces. Je leert een optimaal klantbestand van goede kwaliteit te maken en kunt na afloop dwarsverbanden leggen tussen diverse vakgebieden en modules. Het korte HBO-programma Customer satisfaction is speciaal voor jou als jij je huidige kennis wilt uitbreiden op hoger niveau. Je kunt deze opleiding al binnen een half jaar afronden, start daarom vandaag nog!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Customer satisfaction van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Customer satisfaction

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.