Thuis Opleidingen

Menu
tekenen en schilderen

Tekenen / Tekenen en schilderen

	Tekenen / Tekenen en schilderen

 

Ontwikkel je eigen (verborgen) talent tijdens de NTI-cursus Tekenen & Schilderen. Je leert op je eigen manier stap voor stap tekenen en schilderen.

 

Opleiding Informatie: Tekenen / Tekenen en schilderen

categorie: Creatief

"Wil je graag erachter komen of je teken- en/of schildertalent hebt? Wil je de technieken aanleren zodat je mooie schilderijen maakt en feilloos objecten leert tekenen? Start dan met de creatieve cursus Tekenen en schilderen van het NTI! Je leert binnen een korte tijd de basistechnieken van tekenen en schilderen. Bovendien krijgt je divers gratis werkmateriaal zoals een ledenpop, waarmee je direct aan de slag kunt. Binnen 12 maanden kun je al een professioneel schilderij maken! Je kunt er voor kiezen om enkel de cursus Tekenen te volgen, dan leer je 6 maanden tekenen als de beste.Daarom kies je voor Tekenen / Tekenen en schilderen van het NTI:

    Inclusief materialen zoals:
  • kleurpotloden
  • ledenpop
  • een schetsblok

"

 

Studiegids aanvragen: Tekenen / Tekenen en schilderen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.