Thuis Opleidingen

Menu
parapsychologie

Parapsychologie

	Parapsychologie

 

Telepathie, helderziendheid, hypnose en paranormaal genezen zijn enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens de NTI-cursus Parapsychologie.

 

Opleiding Informatie: Parapsychologie

categorie: Psychologie

"Heb je interesse in het bovennatuurlijke? De cursus Parapsychologie leid je in tot onderwerpen als hypnose, telepathie, bijna-doodervaringen, UFO’s en occulte praktijken en gemeenschappen. Met helder opgebouwde lessen en plezierig lesmateriaal zoals een CD met ontspanningsoefeningen leer je stap voor stap over deze verschijnselen en mogelijke verklaringen. Je ontwikkelt met deze cursus je intuïtie en je zesde zintuig, waardoor je creatiever in het leven staat.Daarom kies je voor Parapsychologie van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • Diploma in 10 maanden
  • Geen vooropleiding noodzakelijk

"

 

Studiegids aanvragen: Parapsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.