Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding assistent economie en handel

Basisopleiding Assistent Economie/handel

	Basisopleiding Assistent Economie/handel

 

Wil je je optimaal voorbereiden op een aantal MBO-opleidingen op niveau 1? Start de Basisopleiding Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA).

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Assistent Economie/handel

categorie: Administratie en Economie

"Verleen je graag service aan klanten of vind je het leuk om producten te verkopen? Kun je nauwkeurig en volgens afspraak werken? Schrijf je dan nu in voor de Basisopleiding Assistent Economie/handel! Als arbeidsmarktgekwalificeerd assistent bied je hulp en ondersteuning en werk je bijvoorbeeld mee bij het ontvangen en verwerken van goederen. Je hebt voor deze opleiding geen vooropleiding nodig en je hoeft geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.Daarom kies je voor Basisopleiding Assistent Economie/handel van het NTI:

  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Studiebegeleiding van jouw persoonlijke mentor
  • Flexibel studeren

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Assistent Economie/handel

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.