Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma facilitair projectmanagement

Kort HBO programma Facilitair projectmanagement

	Kort HBO-programma Facilitair projectmanagement

 

"Kort HBO-programma Facilitair projectmanagement Maak kennis met het facilitair domein en het facilitair bedrijf met het korte HBO-programma Facilitair projectmanagement van Hogeschool NTI."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Facilitair projectmanagement

categorie: Management

"Wil jij je graag verdiepen in het onderwerp facilitair projectmanagement? Dan is het korte HBO-programma Facilitair Projectmanagement een goede keuze! Je wordt ingeleid tot ondernemerschap, faciliteitmanagement en projectmanagement. Tevens doe je een beroepsopdracht facilitair projectmanagement. Na het traject heb je meer kennis van facilitair management en kun je deze kennis toepassen op jouw werkzaamheden.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Facilitair projectmanagement van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 16 EC
  • Inclusief lesmateriaal en 1 praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Facilitair projectmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.