Thuis Opleidingen

Menu
hbo module projectmatig werken in de sociale sector

HBO module Projectmatig werken in de sociale sector

	HBO-module Projectmatig werken in de sociale sector

 

De HBO-module Projectmatig werken van het NTI omvat alle belangrijke onderdelen die je nodig hebt om een goede projectleider te worden. Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Projectmatig werken in de sociale sector

categorie: Management

"Hoe ziet een projectplan eruit en welke stappen worden binnen een project genomen? In veel beroepen wordt verwacht dat je een goede projectleider bent. De HBO-module Projectmatig werken omvat alle belangrijke onderdelen die je nodig hebt om een goede projectleider te worden. Na het afronden van deze korte module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding SPH waarin dit onderdeel voorkomt. Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden, schrijf je snel in!Daarom kies je voor HBO-module Projectmatig werken in de sociale sector van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 5 EC 
  • Inclusief vakliteratuur en praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Projectmatig werken in de sociale sector

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.