Thuis Opleidingen

Menu
powerpoint

Powerpoint

	Powerpoint

 

Tijdens de praktijkgerichte cursus Powerpoint leer je de meest uitnodigende en flitsende presentaties op de computer maken. Snel en voordelig bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: Powerpoint

categorie: Informatica, PC en Internet

"Als je professionele presentaties wilt kunnen maken met het meest gebruikte presentatieprogramma ter wereld, dan is de cursus Powerpoint je op het lijf geschreven. Je leert onder andere dia’s maken met tekst en afbeeldingen, met tabellen en grafieken en met mediafragmenten en filmpjes. Vanzelfsprekend krijg je ook handvatten aangereikt voor het succesvol geven van je eigengemaakte presentatie. Of je nu een beginner bent of al een tijdje werkt met Microsoft Powerpoint, start nu met deze cursus en leer alle mogelijkheden benutten!Daarom kies je voor Powerpoint van het NTI:

  • Inclusief computertijdschrift Tips&Trucs
  • Leren volgens de Visual Steps-methoden
  • Certificaat in 5 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Powerpoint

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.