Thuis Opleidingen

Menu
herhalingstraining eerste hulp aan kinderen

Herhalingstraining Eerste hulp aan kinderen

	Herhalingstraining Eerste hulp aan kinderen

 

Ben je in het bezit van het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen? Dan dien je deze na 2 jaar te verlengen. Volg de herhalingscursus vandaag nog bij het NTI.

 

Opleiding Informatie: Herhalingstraining Eerste hulp aan kinderen

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Heb je twee jaar of langer geleden het certificaat “Eerste hulp aan kinderen†van het Oranje Kruis behaald? Zorg dan nu dat je gecertificeerd blijft met de speciale training van slechts 1 dagdeel van NTI MBO-College! Tijdens de Herhalingstraining Eerste hulp aan kinderen voer je verschillende oefeningen uit om jouw kennis en vaardigheden op te frissen en leer je reanimeren en omgaan met een automatische externe defibrillator (AED). Nadat je de herhalingstraining succesvol hebt afgerond, ontvang je het door het Oranje Kruis officieel erkende verlengingsbewijs.Daarom kies je voor Herhalingstraining Eerste hulp aan kinderen van het NTI:

  • Erkend verlengingsbewijs van het Oranje Kruis
  • Geen extra materiaal aanschaffen
  • Nu ook met Kinderreanimatie + AED
  • Oud-cursisten korting!

"

 

Studiegids aanvragen: Herhalingstraining Eerste hulp aan kinderen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.