Thuis Opleidingen

Menu
hbo module risicomanagement

HBO module Risicomanagement

	HBO-module Risicomanagement

 

In deze module leer je veiligheid te waarborgen en te verbeteren, onder andere door het in kaart brengen en het verkleinen van risico's.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Risicomanagement

categorie: Management

"Ongelukken, rampen en criminaliteit zijn niet altijd te voorkomen, maar het is wel mogelijk om de gevolgen ervan zo klein mogelijk te houden met behulp van een checklist of een veiligheidszorgplan. Met de HBO-module Risicomanagement van Hogeschool NTI leer je zowel hoe je voorvallen kunt voorkomen als hoe je ze beheersbaar houdt. In deze korte opleiding wordt uitvoerig aandacht besteed aan het minimaliseren van risico’s op de werkvloer en maak je uitgebreid kennis met beveiligingsbeleid, arbeidsomstandigheden, arbozorg en de wettelijk verplichte risico-inventarisatie en -evaluatie. Schrijf je dus nu in!Daarom kies je voor HBO-module Risicomanagement van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 5 EC
  • Module uit HBO Bedrijfskunde/MER
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Risicomanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.