Thuis Opleidingen

Menu
fotografie

Fotografie

	Fotografie

 

Tijdens de 10 maanden durende voordelige NTI-cursus Fotografie leer je goede aansprekende foto's te maken. Schrijf je vandaag nog in voor deze cursus!

 

Opleiding Informatie: Fotografie

categorie: Creatief

"Vind je fotografie geweldig en wil je zelf van die mooie, professionele foto’s leren maken? Start dan met de cursus Fotografie van het NTI! Je leert tijdens deze cursus foto’s schieten met een analoge fotocamera met filmrolletjes. Verschillende dokatechnieken worden uitgebreid uitgelegd, maar je leert ook fixeertechnieken en op de juiste wijze kijken naar objecten. Aan het eind van de cursus heb je het fotograferen met een analoge camera onder de knie. Je kunt je certificaat al binnen 10 maanden behalen! Het NTI biedt ook een cursus Digitale fotografie aan voor de digitale camera.Daarom kies je voor Fotografie van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 10 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Fotografie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.