Thuis Opleidingen

Menu
hbo module materieel bestuursrecht

HBO module Materieel bestuursrecht

	HBO-module Materieel bestuursrecht

 

"HBO-module Materieel bestuursrecht volg je bij het NTI Leer welke juridische begrippen in welke situatie van belang zijn en ontvang na afloop van deze NTI HBO-module een wettelijk erkend certificaat!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Materieel bestuursrecht

categorie: Recht en Juridisch

"Volg de HBO-module Materieel bestuursrecht en maak kennis met de verschillende bepalingen over toezicht en handhaving. Je leert met deze losse module uit de HBO-opleiding Rechten van het NTI welke juridische begrippen in welke situatie van belang zijn en op welke wijze de overheid bevoegdheid verkrijgt om te besturen. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten eventueel meenemen naar de HBO-opleiding Rechten van Hogeschool NTI.Daarom kies je voor HBO-module Materieel bestuursrecht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Rechten
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Materieel bestuursrecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.