Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject sociaal pedagogische hulpverlening sph

HBO orientatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

	HBO-orientatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

 

Met het HBO Orientatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) heb je binnen een paar maanden een goed idee van studeren bij NTI Hogeschool!

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

categorie: Gedrag en Maatschappij

"De sociaal pedagogisch hulpverlener ondersteunt mensen die vanwege bijzondere omstandigheden, beperkingen of belemmeringen zijn aangewezen op hulpverlening om in de maatschappij te participeren. In het oriëntatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) leer je op een verantwoorde wijze het functioneren van deze mensen te beïnvloeden en begeleiden. Start nu met het oriëntatietraject als je je wilt oriënteren op het vakgebied of je niet meteen wilt vastleggen aan een volledige HBO-opleiding. Na afronding van het oriëntatietraject kun je direct doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, maar ook naar HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of HBO Cultureel Maatschappelijke Vorming.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • Inclusief 3 praktijktrainingen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.