Thuis Opleidingen

Menu
nieuwgrieks voor beginners

Nieuwgrieks voor beginners

	Nieuwgrieks voor beginners

 

Met de NTI-cursus (Nieuw) Grieks voor beginners leer je op een moderne manier het Grieks, de taal van de meeste Grieken, spreken en schrijven.

 

Opleiding Informatie: Nieuwgrieks voor beginners

categorie: Talen

"De gastvrijheid, het heerlijke klimaat, de schitterende natuur en talloze bezienswaardigheden maken Griekenland tot een populaire vakantiebestemming. Ga je naar Griekenland op vakantie of wil je uit interesse de taal leren? Dan is de cursus Nieuwgrieks voor beginners van het NTI wat je zoekt! Na afloop van de cursus zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je het Griekse alfabet en ruim 1.500 woorden en uitdrukkingen. Schrijf je nu in voor deze praktijkgerichte cursus en praat mee over dagelijkse onderwerpen, schrijf brieven en e-mails en lees boeken, tijdschriften en kranten, allemaal in het Grieks.Daarom kies je voor Nieuwgrieks voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met CD's
  • Leer ruim 1500 Griekse Woorden
  • Studeren op jouw eigen tempo

"

 

Studiegids aanvragen: Nieuwgrieks voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.